• De meest keus in fietskratten en fietsmanden
  • Meer bestellen = meer korting!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Steco voordrager met framemontage 45 x 30 cm zwart

 28,90

Bestel voor 22:00 uur, dan wordt het uiterlijk aanstaande zaterdag thuisbezorgd.

Beschrijving

Heeft je fiets geen plek om een fietskrat op te monteren? Met deze drager zorg je voor een mooi plekje voor je krat! Deze drager monteer je eenvoudig zelf aan het frame. De twee beugels komen rond de buis tussen het stuur en het spatbord. De drager zit vast aan het frame en hangt boven aan het wiel. Daardoor draait het niet mee wanneer je je stuur draait.

Steco, een toonaangevend merk in fietsaccessoires, weerspiegelt innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis sinds 1928, blijft het bedrijf de fietservaring verbeteren. Steco’s slim ontworpen bagagedragers, trendy manden en praktische fietstoebehoren combineren functionaliteit met stijl. Hun voortdurende streven naar excellentie maakt Steco de favoriete keuze voor fietsliefhebbers die duurzaamheid en bruikbaarheid waarderen.

  • Geschikt voor: stadsfietsen, omafietsen, transportfietsen, opafietsen, moederfietsen, Swapfiets
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen draagvlak: 45 x 30 cm
  • Te monteren aan frame
  • Geschikt voor frames met een maximale dikte van 40 mm

Deze voordrager monteer je door de twee meegeleverde beugels om de buis te doen waarin het stuur en de voorvork zitten. Zie de foto met de fiets om te zien om welke buis het gaat. De beugels passen om een buisdiameter tot 40 mm, dit zijn de meeste fietsen. Plaats de drager op de beugels. Plaats de ringetjes en draai de moeren er met de hand een stukje op. Met ringsleutel of steeksleutel 13 draai je de moeren aan. Behalve deze sleutels heb je geen gereedschap nodig om het rekje te monteren. Het is prima mogelijk om het in je eentje te doen meer met z’n tweeën gaat het nét even makkelijker. Een montagehandleiding inbegrepen en is ook te downloaden vanaf de site van Steco.

Deze drager draait niet mee met het voorwiel omdat het aan het frame is gemonteerd. Liever een drager die meedraait? Dan hebben we een ander model voor je in het assortiment.

Extra informatie

Combinatie

Breedte (in cm)

Kleur

Levertijd (in dagen)

Locatie

Materiaal

Montage

Merk

Maximale belastbaarheid (in kg)

Merk

Steco

Steco, een toonaangevend merk in fietsaccessoires, weerspiegelt innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis sinds 1928, blijft het bedrijf de fietservaring verbeteren. Steco's slim ontworpen bagagedragers, trendy manden en praktische fiets toebehoren combineren functionaliteit met stijl. Hun voortdurende streven naar excellentie maakt Steco de favoriete keuze voor fietsliefhebbers die duurzaamheid en bruikbaarheid waarderen.
Logo Steco
Al bijna een eeuw lang heeft Steco zich gevestigd als een vooraanstaand merk in de wereld van fietsaccessoires. Sinds de oprichting in 1928 heeft het bedrijf zich onophoudelijk ingezet voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit, en heeft het een solide reputatie opgebouwd binnen de fietsindustrie. De geschiedenis van Steco is doordrenkt van vakmanschap en passie voor fietsen. Het begon allemaal met Stokvis Trading Company, dat fietsen en onderdelen importeerde en distribueerde. In 1928 besloot de heer Steenstra, een van de grondleggers, om zelf bagagedragers te gaan produceren om aan de groeiende vraag te voldoen. Dit initiatief legde de basis voor wat later het merk Steco zou worden. Door de jaren heen heeft Steco zijn assortiment uitgebreid en verfijnd, waarbij het zich richtte op het ontwikkelen van slimme en functionele fietsaccessoires. Het succes van Steco is te danken aan de constante zoektocht naar verbetering. Het bedrijf streeft ernaar om producten te creëren die niet alleen handig zijn voor fietsers, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam. De website van Steco (https://www.steco.nl/over-ons) getuigt van hun inzet voor het voldoen aan de behoeften van moderne fietsers door middel van gedetailleerde beschrijvingen van hun productlijnen. Steco staat vooral bekend om zijn assortiment bagagedragers en fietsmanden, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje stijl aan elke fiets toevoegen. Hun producten variëren van klassieke modellen tot eigentijdse ontwerpen, allemaal met het oog op gebruiksgemak en praktische toepasbaarheid. Wat Steco onderscheidt, is de voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Elk product wordt met zorg ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de hoge normen die het bedrijf heeft gesteld. Bovendien blijft Steco zich aanpassen aan de veranderende behoeften van fietsers en de evoluerende fietscultuur, waardoor ze relevant en essentieel blijven in de moderne fietswereld. In een tijd waarin duurzaamheid, mobiliteit en fietsen aan belang winnen, blijft Steco een betrouwbare partner voor fietsers van alle achtergronden. Met een rijke geschiedenis en een oog op de toekomst blijft Steco een naam die geassocieerd wordt met uitmuntendheid in fietsaccessoires.
EAN: 8713397002367 Categorie Tags , ,