• De meest keus in fietskratten en fietsmanden
  • Meer bestellen = meer korting!
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
Maarten Mulder zittend aan een houtvuur

Over ons

FietskratXL is een initiatief van Maarten Mulder. Het idee is ontstaan uit de ergernis over bestaande fietsenwebsites die gebruikersgemak en aantrekkelijkheid missen. Na ervaring te hebben opgedaan met een andere webshop vatte hij het idee op om een nieuwe webshop te bouwen met een andere benadering: veel aanbod en gemakkelijk kiezen middels keuzehulpen.

Met meer dan tien jaar ervaring met het repareren, bouwen en verkopen van fietsen is hij in staat de beste selectie te maken uit een breed aanbod fietsaccessoires. Daaruit is het aanbod ontstaan wat te vinden is op FietskratXL.

Veel keuze

Door gebruik te maken van twee gerenommeerde Nederlandse leveranciers ontstaat er een aanbod van vele honderden producten. Daardoor heb je hier de meeste keuze en zit er altijd iets bij van je smaak. Naast fietskratten hebben we ook fietsmanden, fietstassen en artikelen waarmee je je fiets kan versieren hebben we ook sloten. Met dit aanbod heb je 1 plek waar je alles kan bestellen om jouw fiets naar smaak aan te passen.

Nummer Kamer van Koophandel: 27313776, btw-nummer: NL001720465B95